Wandelvierdaagse

Vlak voor de zomervakantie nog even conditie bijwerken en genieten van de mooie omgeving van Diepenheim? Dat kan tijdens de wandelvierdaagse die Jeugd- en Jongerenwerk Nooit Gedacht organiseert van 9 t/m 12 juni. De inschrijving en de start vinden plaats vanaf Herberg de Pol.

Net als voorgaande jaren kan deze maand weer gewandeld worden in de omgeving van Diepenheim tijdens de wandelvierdaagse. De organisatie heeft 4 mooie routes uitgezet, zodat iedere hoek van Diepenheim wordt aangedaan. Er zijn routes van 5 en 10 kilometer. Wie 4 avonden loopt, ontvangt na afloop een medaille. De kosten zijn €4 per persoon voor een weekkaart. Ook is het mogelijk een dagkaart te kopen, kosten hiervoor zijn €1,50 per persoon. Tijdens de eerste vier dagen krijg je onderweg iets te drinken aangeboden.

De starttijden van dinsdag t/m donderdag zijn van 18.00 tot 19.00 uur bij Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Aftekenen van de kaarten kan tot uiterlijk 21.00 uur, bij de Pol. Daarna sluit de post.

Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor iedereen die mee wil wandelen, hebben we Algemene voorwaarden Wandelvierdaagse opgesteld.

Let op! Op vrijdag kan er gestart worden van 18.00 tot 18.30 uur. Vrijdag worden de wandelaars binnengehaald door de Harmonie en is er voor alle deelnemers een hapje en een drankje aanwezig. Controleer uzelf en uw kind op teken! We lopen in bebost gebied.

Tijdens de vierdaagse lopen wij regelmatig over prachtige wandelpaden op privéterrein. Dit willen wij ook graag in de toekomst blijven doen! Wij vragen iedereen dan ook om respectvol om te gaan met de natuur en andermans eigendommen.