Club van Ome Joop

De club van Ome Joop is een timmer- en hobbyclub, genoemd naar Joop Marks. Decennia lang leidde hij samen met een groep enthousiaste vrijwilligers de club. Ome Joop was een begrip in Diepenheim en hoorde bij Nooit Gedacht. Gelukkig blijft de club, ook na zijn dood, bestaan! Onder leiding van een aantal deskundige vrijwilligers werkt een groep jongens en meisjes aan allerlei opdrachtjes. Zo maken de kinderen vogelhuisjes of timmeren ze een eigen houten garage voor al hun auto’s in elkaar. Kinderen vanaf groep 4 kunnen op de vrijdagmiddagen terecht. Je moet je wel vooraf opgeven. Gezien de opbouw van de middagen van het programma door de maanden heen, is het niet mogelijk om slechts aan één middag mee te doen. Kinderen die niet trouw komen, kunnen verwijderd worden uit de groep. Door het grote aantal opgaves moet de mensen van de Club hier heel streng in zijn.

Je kunt je opgeven na ontvangst van de activiteitenkalender. Deze wordt bij alle leden bezorgd in september/oktober.

Het moment van opgave is in oktober (bij erg veel aanmeldingen wordt er geloot).

De Club van Ome Joop is van 15.30 tot 17.00 uur

Programma 2019/2020:
November vrijdag 1-8-22-29
December vrijdag 6-13
Januari vrijdag 10-17-24-31
Februari vrijdag 7-14-21-28
Maart vrijdag 6-13-20-27
Op 27 maart 2019 is de tentoonstelling van de Club van Ome Joop

De data voor seizoen 2020/’21 worden na de zomervakantie bekend gemaakt.

Voor de club van Ome Joop moet je:

  • lid zijn van Nooit Gedacht.
  • minimaal in groep 4 zitten.

Kun je niet het hele seizoen aansluiten, neem in ieder geval contact op met Richarda. Uiteraard denken wij graag mee om deelname mogelijk te maken.

Opgave bij Richarda Blokhorst telefoonnummer 0547-352192
We willen zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de Club van Ome Joop, helaas zijn er een beperkt aantal plekken.